Diensten van MeRu Service

Ben je een ondernemer in de industriële sector en zoek je een betrouwbare partner voor projecten? Wil je voor de invulling kennismaken met een veelzijdig en technisch bedrijf? MeRu Service is dé partner in de technische dienstverlening.

MeRu Service kan van dienst zijn bij:

Uitgebreid netwerk

Martijn Jansen, eigenaar van MeRu Service, werkt al vele jaren in de technische dienstverlening. Hierdoor heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dankzij dit netwerk kan Martijn de klanten van MeRu Service uitstekend van dienst zijn. Kan MeRu Service niet het juiste antwoord geven op jouw vraagstuk, dan brengen wij je in contact met één van de betrouwbare partijen uit dit netwerk.

Waarom MeRu Service inschakelen?

Met multidisciplinaire projecten heeft Martijn inmiddels ruim 15 jaar ervaring. Zo heeft hij gewerkt als onderhoudsmonteur, pijpfitter, voorman, uitvoerder, logistiek coördinator, hoofd logistiek, planner, projectleider, constructionmanager, projectmanager, VCA coördinator en bedrijfsleider. MeRu Service kan dan ook echte kwaliteit verzekeren.

In welke branche is MeRu Service actief?

MeRu Service is voornamelijk actief bij projecten in de chemie, petrochemie, oil & gas en de foodsector. Omdat MeRu Service het belangrijk vindt om ieder project goed te kunnen afronden, wordt het dienstenaanbod steeds verder uitgebreid. Zo kunnen wij ondersteunen bij werkvoorbereiding, maar leveren we nu ook lassers, monteurs en fitters.

Contact MeRu Service

Meer weten over de diensten van MeRu Service of praten over mogelijkheden ? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag de wensen en de mogelijkheden