Onderhoud en service door MeRu Service

Ben je op zoek naar een partij voor fabrieksonderhoud? Een betrouwbare partner die alle periodieke onderhoudsklussen begeleidt en uitvoert? Maak dan kennis met MeRu Service.

Wat zijn onderhoudsklussen?

Als MeRu Service het over onderhoudsklussen heeft, dan bedoelen we daarmee geen schilderwerk of het repareren van een dakgoot. Deze service is gericht op alle onderhoud aan fabrieksmachines en installaties. Een ondernemer in de industriële sector weet dat onderhoudsklussen in een fabriek vaak veel planning vragen en tijd in beslag nemen. MeRu Service is een professionele partner die dit werk uit handen neemt. Wij plannen het onderhoud, doen de voorbereiding en sturen de gehele onderhoudsklus aan.

Uitvoering onderhoudsklussen

Met het inhuren van de diensten van MeRu Service kun je rekenen op een goede planning voor uw onderhoud. Wij weten dat een goede planning cruciaal is en zorgt voor een vlot verloop van de onderhoudsklus. Omdat een fabriek soms compleet moet sluiten wanneer er onderhoud plaats vindt, is het belangrijk om snel en efficiënt te werk te gaan.

MeRu Service zorgt ervoor dat alle medewerkers weten welke taken zij hebben, dat zij die juist uitvoeren en voor een correcte communicatie naar leveranciers en onderaannemers. Alle onderhoudsklussen worden tot in de puntjes geregeld en aangestuurd. MeRu Service vindt de kwaliteit van haar diensten belangrijk en is dan ook verantwoordelijk voor het eindresultaat van de onderhoudsklussen.

Waarom MeRu Service inschakelen?

Met de uitgebreide werkervaring van Martijn Jansen weet MeRu Service precies wat zij voor een opdracht kan betekenen. Dit uitgebreide zakelijke netwerk zorgt ervoor dat altijd de juiste partijen aanwezig zijn voor het uitvoeren van uw onderhoudsklussen. De aansturing en het onderhouden van de contacten kun e daarbij met een gerust hart aan MeRu Service overlaten.

Contact MeRu Service

Ben je op zoek naar een partij die de periodieke onderhoud van machines en installaties begeleidt? Maak dan vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.