Privacy Statement

Op de website van MeRu Service kun je je persoonsgegevens achterlaten. Bijvoorbeeld in het contactformulier. Deze persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor de gegevens zijn ingevuld.

Als je niet wilt dat wij deze gegevens bewaren dan kun je dit aangeven bij je contactpersoon of door te e-mailen naar info@meruservice.nl. Wij zullen dan op jouw verzoek alle gegevens die we van jou hebben verwijderen.

Cookies op onze website

Onze website maakt gebruik van cookies Dit doen wij om de website beter te laten functioneren, te analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

Wij plaatsen sessie- en permanente cookies. Met sessiecookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website je tijdens je bezoek hebt bekeken. Met permanente cookies kunnen wij jouw computer herkennen als je de betreffende website opnieuw bezoekt. Ook kunnen cookies worden geplaatst door social media, deze worden gebruikt om inhoud van de website direct te kunnen delen via social media.

Het gebruik van cookies is veilig. Wij kunnen hiermee geen persoonlijke informatie, zoals een adres, telefoonnummer of een e-mailadres, herleiden. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor mailing, e-mail en/of telemarketing acties.

Wij vinden het van groot belang dat je weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. Je mag er op vertrouwen dat wij technische en organisatorische maatregelen nemen om onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan. 

Veiligheid van je persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, of tegen iedere vorm van onrechtmatige verwerking.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen buiten de EU en alleen maar aan derden wanneer dit noodzakelijk is voor onze bedrijfsvoering. Denk hierbij aan het verzorgen van de financiële administratie.

Rechten

Het is altijd mogelijk om bij ons op te vragen welke gegevens wij van jou in ons bezit hebben. En je kan ons altijd verzoeken deze aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dit kun je doen door te e-mailen naar info@meruservice.nl

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan kun je deze klacht bij ons indienen via onze contactpagina. Komen wij er samen niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wijzigingen

Wij kunnen informatie omtrent persoonsgegevens en cookies wijzigen omdat de regels of websites wijzigen. We mogen de inhouden van de verklaringen zonder toestemming wijzigen. Voor de laatste versie kun je deze pagina altijd raadplegen.

Contact

Mocht je naar aanleiding van ons cookie- en privacybeleid vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.