Projectleiding door MeRu Service

Op zoek naar een projectleider die weet wat hij doet?
Een partij met ervaring in de sector en een uitgebreid netwerk?
Maak dan kennis met MeRu Service!

Wat is een projectleider?

Een projectleider zorgt ervoor dat een project in goede banen geleid wordt. De functienaam zegt het eigenlijk al: er wordt leiding aan het project gegeven. Voor de projectleider betekent dit dat hij het projectmanagement en de projectmedewerkers aanstuurt.

Door goede communicatie weet een projectleider wat er speelt tijdens een project en volgt hij het gehele proces. De projectleider ontvangt rapportages van zowel het projectmanagement als de constructiemanager.

Werkzaamheden projectleider

In elke projectfase heeft de projectleider andere werkzaamheden. Zo zorgt de projectleider er in de beginfase van het project voor dat hij contact legt met de leveranciers van producten en diensten. In de startfase van het project realiseert de projectleider een projectteam en zorgt hij voor voldoende draagvlak voor het project.

Tijdens de uitvoering van het project is de projectleider voornamelijk bezig met het uitvoeren van en het plannen van het project. De projectleider stelt bij waar nodig. In de opleverfase van een project is de projectleider bezig met het afbouwen van het projectteam en zorgt hij voor een goede oplevering.  MeRu Service heeft ervaring in het leiden van industriĆ«le projecten en weet welke partijen zij in moeten schakelen. MeRu Service is dus de perfecte projectleider voor jouw project of opdracht.

Waarom MeRu Service als projectleider?

Als projectleider zorgt MeRu Service ervoor dat projectmedewerkers en het projectmanagement hun werk goed doen. Kwaliteit is hierin enorm belangrijk. Eigenaar Martijn Jansen heeft zelf jarenlang gewerkt aan multidisciplinaire projecten waardoor hij veel ervaring heeft als projectleider.

MeRu Service heeft daarnaast een uitgebreid zakelijk netwerk waardoor betrouwbare en professionele partners aan projecten gekoppeld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat een project snel en vakkundig verloopt.

Contact MeRu Service

Benieuwd naar MeRu Service als projectleider? Of wilt meer over ons weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.