Projectmanagement door MeRu Service

Gaat jouw bedrijf binnenkort uitbreiden? Wordt er een begin gemaakt met een groot project? Dan is een goede projectmanager erg handig! MeRu Service is expert in het leiden van industriële projecten: van nieuwbouw- tot onderhoudsklussen. MeRu Service staat voor je klaar.

Wat is projectmanagement?

Projectmanagement betekent letterlijk het beheersen van een project. MeRu Service levert een totaal pakket in projectmanagement. Dit door te beginnen met de vraag hoe een project georganiseerd moet worden. Wat is hiervoor nodig en wat zijn de wensen? Daarna begint het opstarten van het project, het plannen van een project, het uitvoeren en het afronden of opleveren van een project.

Projectmanagement omvat alle fasen die doorlopen moeten worden om uw project tot een goed einde te brengen. Het project waar het om gaat kan een nieuwbouwproject of een onderhoudsklus zijn.

De werkzaamheden in projectmanagement

Wanneer MeRu Service inschakelt wordt voor projectmanagement worden alle fasen van een project nauwkeurig doorlopen. Beginnen bij het begin en de fasen doorlopen in een logische volgorde. MeRu Service zorgt voor een overzichtelijke planning zodat de opdrachtgever weet waar hij aan toe is.

Dankzij goede communicatie met het projectteam zorgt het projectmanagement ervoor dat meer- of minderwerk op tijd gesignaleerd wordt. Rapportages worden altijd met de opdrachtgever besproken. Het projectmanagement rapporteert aan de projectleider.

Waarom MeRu Service voor projectmanagement?

MeRu Service is een betrouwbare partner met ruime ervaring in projectmanagement. Eigenaar Martijn Jansen werkt al jaren in de industriële sector en is betrokken geweest bij verschillende multidisciplinaire projecten. MeRu Service vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en zorgt hier dan ook voor. Met onze kennis en ons uitgebreide netwerk kan een ondernemer in de industriële sector met een gerust hart zaken doen met MeRu Service.

Contact MeRu Service

Op zoek naar een projectmanager die precies weet wat er moet gebeuren? Neem vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie of een persoonlijke afspraak.