Constructiemanagement

Ben je op zoek naar een constructiemanager?
Iemand die verantwoordelijk is voor de juiste uitvoering en voortgang van het proces?
Schakel dan MeRu Service in!

Wat is constructiemanagement?

Constructiemanagement is een heel breed begrip. Een constructiemanager maakt onderdeel uit van een projectgroep die gezamenlijk aan een industrieel project werkt. De constructiemanager is daarbij verantwoordelijk voor alle constructiemedewerkers, zorgt voor de juiste uitvoering van technische werkzaamheden en rapporteert aan de projectleider.  Iemand die constructiemanager is, is eindverantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden.

Waarom MeRu Service voor constructiemanagement?

MeRu Service is een betrouwbare en ervaren partner wanneer je op zoek bent naar een constructiemanager. Eigenaar Martijn Jansen heeft ruime ervaring in de techniek en is afgestudeerd in werktuigbouwkunde. Zijn jarenlange ervaring en opleiding maken van hem de juiste constructiemanager. MeRu Service zorgt ervoor dat een project niets te kort komt. Naast constructiemanager is MeRu Service ook in te schakelen als werkvoorbereider, projectmanagement of projectleider.

Wat doet de constructiemanager van MeRu Service?

Martijn Jansen maakt deel uit van het projectteam en zal het aanspreekpunt zijn van de (onder)aannemers, leveranciers en de opdrachtgever. MeRu Service stelt van te voren duidelijke contracten op zodat iedereen weet waar hij verantwoordelijk voor is. Ook wordt een bouwplan opgesteld. Hierdoor kan er een duidelijke inschatting worden gemaakt van de looptijd van een project.

Voordat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden, zullen er tekeningen gemaakt moeten worden. Aan de hand van deze tekeningen wordt het benodigde materiaal bepaald en ingekocht. MeRu Service schakelt daarna gespecialiseerde mensen in om te starten met het project.  Martijn Jansen bewaakt daarbij het gehele proces.

Is er sprake van minder- of meerwerk? Dan wordt de opdrachtgever tijdig op de hoogte gesteld. Een constructiemanager zorgt er bovendien voor dat veiligheid altijd voorop staat.

Contact MeRu Service

Wil je meer weten over de werkwijze van MeRu Service? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd contact opnemen. Meru Service staat je graat te woord!