Fabrieksonderhoud door MeRu Service

Geheel ontzorgd door strakke planning

Ben je eigenaar van een fabriek en op zoek naar een partij voor fabrieksonderhoud of naar een betrouwbare partner die alle periodieke onderhoudsklussen begeleidt en uitvoert? MeRu Service staat voor je klaar met een unieke kijk op service en kwaliteit!

MeRu Service werkt overwegend met ZZP’ers, waardoor een hoge kwaliteit niet alleen gegarandeerd kan worden maar ook vanzelfsprekend is. Ook wordt er gewerkt met vaste prijzen op basis van een zeer nauwkeurige calculatie. Door veel ervaring, goede voorbereiding en een strakke planning kan een ondernemer bij MeRu Service vertrouwen op geen verrassingen achteraf.

Wat zijn onderhoudsklussen?

Een ondernemer in de industriƫle sector weet dat de onderhoudsklussen in een fabriek vaak veel planning vragen en tijd in beslag nemen. MeRu Service is een professionele partner die dit werk uit handen neemt. Wij plannen het onderhoud, doen de voorbereiding en sturen de gehele onderhoudsklus aan.

Uitvoering onderhoudsklussen

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van MeRu Service kun je rekenen op een goede planning van het onderhoud. Wij weten dat een goede planning cruciaal is en zorgt voor een vlot verloop van de onderhoudsklus. Omdat een fabriek soms compleet moet sluiten wanneer er onderhoud plaats vindt, is het belangrijk om snel en efficiƫnt te werk te gaan. MeRu Service zorgt ervoor dat alle medewerkers weten welke taken zij hebben en dat zij die juist uitvoeren.

Daarnaast zorgt MeRu Service voor een correcte communicatie naar leveranciers en onderaannemers. De onderhoudsklussen worden daardoor tot in de puntjes geregeld en aangestuurd. MeRu Service vindt de kwaliteit van haar diensten belangrijk en is dan ook verantwoordelijk voor het eindresultaat van de onderhoudsklussen.

Interesse in de mogelijkheden en deze eens bespreken tijdens een kopje koffie? Neem direct contact op.