Werkvoorbereiding door MeRu Service

Op zoek naar een technische duizendpoot? Een bedrijf dat een project van A tot Z kan begeleiden? Of zoek je een goede werkvoorbereider? Maak dan kennis met de experts van MeRu Service.

Wat is werkvoorbereiding?

Werkvoorbereiding wordt gedaan door een vakkundig persoon die veel kennis heeft van techniek. In dit geval zijn dat de medewerkers van MeRu Service. Zij hebben allen jarenlange ervaring en zijn in staat om een project perfect te begeleiden.

Alle werkzaamheden die bij een project komen kijken worden door de werkvoorbereider voorbereid. Hij zorgt ervoor dat werkinstructies klaar zijn en dat iedereen weet wat hij moet doen. Ook regelt een werkvoorbereider de contracten met de leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Het op rolletjes laten lopen van industriële project kun je prima overlaten aan een werkvoorbereider van MeRu Service.

De werkzaamheden bij werkvoorbereiding

Een werkvoorbereider is onder andere verantwoordelijk voor het maken van offertes, het geven van werkinstructies aan de vaklieden die het werk gaan uitvoeren, opstellen van lijsten met de benodigde materialen en het inkopen van deze materialen.

Daarnaast zorgt MeRu Service er als werkvoorbereider voor dat er een inschatting wordt gemaakt van de te werken uren en hierop wordt de kostprijscalculatie gemaakt. Verloopt een project anders dan gepland, denk hierbij aan meer- of minderwerk, dan geeft de werkvoorbereider dit bij de opdrachtgever aan. Ook neemt MeRu Service de verantwoordelijk voor contracten met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers.

Waarom MeRu Service voor werkvoorbereiding?

Dankzij de ruime ervaring met verschillende projecten kan MeRu Service een project perfect afronden. Hoe MeRu Service te werk gaat? Door allereerst te starten met een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever.. Zo weten wij precies wat bij een project belangrijk is. Na het gesprek start MeRu Service met het uitwerken van de tekeningen. Daarna zetten wij onze experts aan het werk, zodat het project perfect afgerond wordt.   

Contact over werkvoorbereiding door MeRu Service

Heb je vragen of wil je weten wat MeRu Service voor een project kan betekenen? Neem dan contact op. Wij helpen graag verder.